Nici de sarbatori oamenii de fotbal nu au ajuns la un numitor comun.

Daca Dumitru Dragomir, Arpad Paszkany, Iuliu Muresan si Vasile Turcu vor sta la plaja in Dubai, George Copos, Gigi Becali si Cristi Borcea vor testa pârtiile din România si Austria.

Fotbalistii autohtoni s-au inghesuit la excursii peste hotare, destinatiile fiind extrem de diverse (Grecia, Cipru, Spania), iar jucatorii legitimati peste hotare, precum Rat, au preferat sa revina in tara pentru a prinde noaptea dintre ani alaturi de rude.

Oamenii de fotbal profita de vacanta pentru a-si reincarca bateriile. Dupa ce si-au petrecut Craciunul alaturi de familii, ei nu fac nici o economie atunci cand vine vorba de Revelion. Desi se tot vorbeste despre criza financiara si in fotbal, jucatorii, antrenorii si conducatorii de club din Romania cheltuiesc zeci de mii de euro pentru a se simti bine la cumpana dintre ani.

Cei mai risipitori sunt Vasile Turcu, Dumitru Dragomir, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany. Ei au plecat la Dubai cu familiile si stau la un hotel, unde dau peste 500 de euro de persoana pe noapte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.