Mijlocasul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a declarat, duminica, la Brasov, ca nu mai vrea sa deschida subiectul legat de echipa nationala si nu se mai gandeste la o convocare, tinand cont ca nu a mai bifat o selectie de aproximativ 4 ani, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt destul de multumit de anul 2008. Eu nu mai astept niciun telefon de la Victor Piturca, in viata trebuie sa te multumesti cu ce ai. Ma bucur ca joc titular la echipa mea de club si am evolutii bune. Echipa nationala nu e problema mea. Nu ma mai gandesc la echipa nationala, am jucat o repriza acolo in sase ani si nu e normal sa vorbesc eu despre prima reprezentativa", a spus Ghioane.

Fotbalistul lui Dinamo Kiev a jucat ultima oara la echipa nationala in luna martie a anului 2005 in meciul cu Olanda, scor 0-2, din preliminariile CM 2006, atunci cand a evoluat timp de 45 de minute. Inainte, Ghioane mai evoluase doar in anul 2002, intr-un meci amical impotriva Croatiei, disputat la Timisoara.

Jucatorul de 27 de ani a vorbit si despre cum sunt vazute echipele romanesti in Ucraina. "Fotbalul romanesc a mai crescut in ultimul timp, dar e foarte greu sa te califici mai departe in cupele europene. Echipele mai slab cotate ajung greu in fazele superioare. Este foarte greu pentru ca ne lipseste valoarea ca sa ne luptam cu echipe mari, dar mai ales cu arbitrajele", a explicat acesta.

Despre evolutia echipelor romanesti in cupele europene, Ghioane a tinut sa laude campioana CFR Cluj.

"Am jucat si un amical cu ei in vara si mi-au placut. CFR e o echipa foarte buna, doar lipsa de incredere a jucatorilor a facut sa rateze calificarea mai departe in Liga Campionilor".

Ghioane a mai dezvaluit ca in vara oficialii lui Dinamo Kiev i-au cerut detalii despre Radoi si Ghioane. "Conducerea m-a intrebat de Radoi si Goian, dar nu stiu ce s-a mai intamplat apoi".

In incheiere, fotbalistul roman a precizat ca nu se gandeste sa se intoarca in fotbalul intern deoarece tocmai si-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.