Patronul lui FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, duminica, agentiei NewsIn, ca au mai ramas trei variante pentru postul de antrenor, un olandez de la Ajax, un tehnician tanar din Romania si italianul Alberto Cavasin, care este in acest moment principalul favorit.

"Au ramas trei variante pentru postul de antrenor. Imi place mult scoala olandeza de fotbal, unde avem in vedere un angajat al clubului Ajax.

Eu voi pleca la inceputul saptamanii in Italia pentru a sta de vorba cu Alberto Cavasin, iar apoi cu un antrenor roman cu reale calitati umane si profesionale. Totusi, prioritara este intalnirea cu Cavasin si de aceea voi fi in Italia pana dupa Revelion", a spus Iancu.

Italianul Alberto Cavasin (52 de ani) este liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Frosinone, din Serie B, iar inainte a mai pregatit formatii precum Treviso, Ravenna, Cesena, Lecce, Fiorentina, Brescia sau Messina.

Marian Iancu a mai anuntat ca va achita pana pe 31 decembrie si toate datoriile catre jucatori si angajatii clubului, in valoare de 1,2 milioane de euro.

“Sunt multumit de cele 35 de puncte si de aceea am decis sa le dau si primele de joc. Finalul de an ii gaseste cu banii in cont. A durat ceva mai mult pentru ca bancile nu au lucrat in perioada Craciunului", a conchis acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.