Cu toate ca va primi bani de la statul roman pentru a repune pe picioare marca pitesteana, grupul Renault pune pe tricourile italienilor sigla Dacia.
Sigla Dacia este pe tricourile fotbalistilor de la Udinese Calcio, dupa ce duminica grupul Renault a semnat un parteneriat cu echipa, informeaza un comunicat al Udinese. De altfel, numele masinii autohtone a aparut pentru prima data pe tricourile sportivilor de la Udinese la sfarsitul weekendului, cand echipa din Seria A a jucat impotriva lui AC Milan. Contractul s-a incheiat intr-o perioada in care grupul Renault si toata industria auto au probleme serioase cu vanzarile. Fabrica Dacia de la Pitesti si-a oprit productia de patru ori in ultimul trimestru si a anuntat disponibilizari. Mai mult, compania va beneficia de un ajutor de stat in valoare de 15,4 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.