"Justitia" fotbalului nu are de gand sa functioneze, iar toti cei implicati au anuntat faptul ca abia dupa ce justitia se va pronunta in acest caz de coruptie el va ajunge pe masa Federatiei sau a Ligii. Iar cum un proces de o asemenea amploare poate dura si ani, e de la sine inteles de ce stau oamenii linistiti...

L-au luat pe "nu" in brate

Astazi este programata ultima sedinta din 2008 a Comitetului Executiv al FRF, iar pe ordinea de zi nu se afla nici un cuvant despre acest caz. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca se poate ajunge la consecinte grave in plan fotbalistic pentru clubul Steaua doar daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va da un verdict definitiv si irevocabil in cazul "Valiza".

Dragomir spune insa ca va analiza cazul doar dupa ce se va pronunta justitia.

"Numai un nebun ar putea sa propuna redeschidrea cazului inainte de o decizie judecatoreasca definitiva", e convins "Corleone", sustinut si de un alt membru al conducerii fotbalului romanesc, Patritiu Abrudan:

"In sedinta comitetului din vara am decis ca acest dosar va putea fi redeschis doar cand va exista o decizie definitiva si irevocabila in justitie".

"Se mai poate intampla ceva doar dupa hotararea instantelor", e de parere un alt membru al Comitetului Executiv, Constantin Anghelache.