Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, duminica, agentiei NewsIn, ca a avut o discutie cu Maurizio Trombetta pentru a analiza evolutia echipei din tur si sunt sanse foarte mari ca italianul sa continue pe banca tehnica si in a doua parte a campionatului.

"Am vorbit la telefon cu Maurizio, pentru ca nu avea rost sa mai vina in Romania si am lamurit lucrurile. Trombetta va ramane aproape sigur la echipa si in retur, chiar daca s-au vehiculat foarte multe nume. E posibil sa intervina mai multe schimbari in restul staff-ului tehnic, dar Trombetta va ramane pe pozitia sa", a spus Muresan.

Maurizio Trombetta a ajuns la CFR Cluj in vara acestui an, preluand functia de antrenor secund, iar din toamna a fost numit principal, ca urmare a demiterii lui Ioan Andone.

Cu el pe banca, CFR a obtinut 4 puncte la prima participare in Liga Campionilor si a incheiat turul pe locul 5, cu 29 de puncte, la 6 in spatele liderului Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.