Fundasul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, si-a exprimat atasamentul neconditionat fata de culorile alb-albastre, joi, la intalnirea cu aproximativ 500 de fani olteni, carora le-a transmis ca vrea sa isi termine cariera la clubul din Banie, transmite corespondentul NewsIn

"Am venit tocmai de la Severin sa fiu alaturi de fani, pentru ca si ei ne sustin la meciuri. Acum trebuie sa-i rasplatim cu victorii multe si cu o calificare in Cupa UEFA", a spus Dorel Stoica. Fundasul a avut cateva oferte de transfer, dar a afirmat ca nu vrea sa plece. "Sunt la Craiova si doresc sa raman aici. Nu stiu daca pe viata, dar cat voi putea. Nu conteaza asta acum, eu as dori sa-mi inchei cariera aici si sa aducem si cateva trofee. Mai am multi ani de jucat", a comentat Stoica.

Acesta le-a multumit fanilor ca l-au votat cel mai bun jucator al Universitatii Craiova la finalul turului de campionat. "2008 a fost un an bunicel, dar se putea si mai bine", a opinat capitanul oltenilor, care regreta ca nu a facut parte din lotul care a participat la EURO 2008.

Alaturi de Dorel Stoica, la intalnirea cu suporterii, care a avut loc in fata magazinului oficial al echipei, a fost prezent si atacantul Dragos Firtulescu. Acesta le-a povestit fanilor cum a devenit simpatizant al alb-albastrilor: "Imi aduc aminte ca pe la sapte, opt ani am plecat de la scoala sa vad un meci cu Dinamo. Mama nu m-a lasat, dar pana la urma m-am dus cu tata. Era primul meu meci, a fost ceva de vis".

Tanarul jucator s-a referit si la episodul in care, camuflat cu un fes pe cap si o geaca imprumutata de la unul din cei prezenti la magazinul oficial, s-a dus sa-i ceara un autograf lui Dorel Stoica, acesta nerecunoscandu-l initial: "M-am dus la domnul Dorel sa-i iau un autograf, e normal, doar e capitanul. Si daca erau aici nea Nicu Negrila, nea Ilie Balaci sau alti mari fosti fotbalisti, faceam la fel. E normal sa respecti valorile".

Aproximativ 500 de suporteri au fost prezenti joi la intalnirea cu cei doi jucatori, iar organizatorii se asteapta ca vineri, in ultima zi dedicata fanilor care vor sa dialogheze cu favoritii lor, magazinul sa devina neincapator, mai ales ca la sesiunea de autografe va fi prezenta vedeta echipei, Florin Costea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.