"Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei. Am vorbit cu impresarul lui Dorinel si am spus sa-i spuna lui Dorinel sa nu se mai intoarca din Germania si sa vina impresarul sa-i dau lui banii, sa ne despartim pe cale amiabila! Marius a acceptat si va antrena Steaua!", a afirmat Becali, luni seara, potrivit Realitatea TV.

Contrar celor declarate de Mircea Radulescu, cum ca "Marius Lacatus nu poate reveni pe banca tehnica a Stelei, deoarece regulamentul nu ii permite unui antrenor sa faca doua contracte la acelasi nivel, intr-un sezon, indiferent ca este vorba despre aceeasi echipa", Gigi Becali sustine ca "Am vorbit la telefon cu Mircea Radulescu si acesta mi-a spus ca nu e interzis ca un antrenor sa semneze din nou cu aceeasi echipa".

"Lacatus va fi noul antrenor al stelei"

Desi, initial, declarase ca de-abia miercuri se va decide soarta lui Dorinel Munteanu, patronul Stelei si-a confirmat alegerea la GSP TV inca de ieri seara. Becali a mai spus ca Munteanu nu se va supara ca va fi dat afara si a explicat: "El se bucura daca il dau afara, ca primeste 200.000 de euro"

Citeste si:

In ceea ce priveste salariul "Fiarei", acesta va fi de "250.000 pe an, 250.000 daca ia campionatul, 200.000 daca intra in Liga Campionilor. Nu trebuie semnatura. Acum vrea mai multi bani. A zis: ai gresit fata de mine, trebuie sa platesti mai mult. Are dreptate si el", a spus Becali la Fanatik Show, citat de Adevarul.

Marius Lacatus: "Nu sunt antrenorul Stelei"

Marius Lacatus a spus ca nu este nimic sigur in privinta intoarcerii lui in Ghencea. "Nu e nimic oficial. Nu sint antrenorul Stelei pentru ca nu am semnat nimic. Steaua are un antrenor, e Dorinel Munteanu. Eu cred ca vom ajunge la un compromis, eu si Gigi, sa nu se mai intimple ce s-a intimplat. Puneti-va in situata mea. Sint discutii pe care o sa le am cu el. Steaua a jucat prost cind a fost cu mine?", a spus Lacatus la sport.ro, potrivit Adevarul.

Dorinel Munteanu a rezistat mai putin de doua luni pe banca Stelei, fiind numit la sfarsitul lunii octombrie, cand l-a inlocuit chiar pe succesorul sau, Marius Lacatus. Munteanu a ratat intrarea in primavara europeana a Cupei UEFA, rezuma Cotidianul prestatia fostului antrenor al Stelei.