Patronul Stelei l-a ofertat fara succes pe Lucescu jr si sustine ca, in curand, ros-albastrii ar putea avea un nou tehnician.

Dorinel Munteanu are zilele numarate in Ghencea. A fost aproape sigur atunci cand patronul Gigi Becali a urmat pasii clasici in tentativa de a indeparta un antrenor, metoda folosita cu succes cu Hagi si cu Lacatus fiind aplicata identic si de aceasta data.

Critici publice fata de jocul echipei, transferuri fara consultarea tehnicianului si apoi punerea la punct a acestuia intr-un mod cat mai transant sunt actiunile cu care Gigi incearca sa expedieze un antrenor care nu ii mai este pe plac.

Duminica seara, Becali a anuntat fara echivoc ca l-a ofertat pe Razvan Lucescu, de la FC Brasov, insa acesta l-a refuzat.

"Eu daca as putea sa il iau pe Razvan Lucescu...Si asa ma injura suporterii, va dati seama ce scandal ar iesi cu trecutul rapidist al lui Razvan.

El este un antrenor foarte talentat. Mi-ar placea sa il am antrenor pe Razvan, dar nu vrea sa vina. Eu am vorbit cu el, principial, si mi-a spus ca s-a referit la altceva cand a spus ca i-ar surade ideea sa antreneze la Steaua. Razvan este un antrenor foarte talentat, dar lumea nu crede inca in el."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.