"Nu vreau sa comentez astfel de declaratii. Acum sunt in vacanta si nu imi doresc decat sa am liniste. Nu stiu la ce s-a referit domnul Becali. Eu am un proiect in care cred si pe care l-am pus deja in practica. Sunt convins ca o sa-mi realizez obiectivul. Nu am niciun regret ca am venit la Steaua. Am venit intr-o perioada grea si nu cred ca se putea face mai mult", a declarat Dorinel Munteanu, luni, pentru NewsIn.

Tehnicianul ros-albastrilor a declarat ca nu are o lista de disponibilizari, precizand ca nu va renunta la niciun fotbalist si a anuntat ca si Semedo intra in planurile sale, pentru ca este jucatorul Stelei.

Antrenorul stelist a marturisit ca ar fi fost incantat de venirea lui N'Doye la Steaua, "pentru ca este un jucator bun, de picior stang". "Este un jucator care poate ajuta echipa, dar nu stiu daca ar putea fi cumparat, pentru ca nu cunosc ce pretentii are", a mai spus tehnicianul.

Munteanu a mai precizat ca prioritatea pe lista de achizitii o au atacantii, insa a precizat ca nu stie nimic despre o eventuala revenire a lui Pepe Moreno.

Tehnicianul, care a stabilit cantonamente in Spania si Turcia pentru aceasta iarna, a marturisit ca va fi drastic cu programul de pregatire pe care l-a lasat jucatorilor si nu va accepta ca fotbalistii sa vina cu kilograme in plus la reunirea lotului.