Portarul olandez Edwin van der Sar a semant vineri un nou angajament cu echipa sa de club, Manchester United, care va expira in 2010, data la care acesta va implini 40 de ani, informeaza NewsIn

"Este evident ca isi va incheia cariera la noi. Edwin a fost fenomenal in ultimile trei sezoane, iar comportamentul si atitudinea sa profesionista nu s-au schimbat deloc de cand s-a transferat aici", a afirmat managerul Sir Alex Ferguson.

Goalkeeperul batav, al carui vechi contract era scadent in 2009, a fost cumparat de gruparea de pe Old Trafford in 2005 de la Fulham, pentru aproximativ 6 milioane de euro. In cei trei ani si jumatate pe care i-a petrecut la Manchester, acesta a castigat doua titluri in Premier League si Liga Campionilor.

Daca va respecta pana la capat noua intelegere, Van der Sar, care s-a retras din nationla Olandei dupa EURO 2008, va apara pana la varsta de 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.