Antrenorul secund al formatiei Chelsea, Ray Wilkins, a afirmat ca tehnicianul Luiz Felipe Scolari simte presiunea rezultatelor, dar nu vrea sa plece de la club din cauza acestui lucru, informeaza NewsIn

"Starea lui este foarte buna, dar se simte presiunea. Suntem in aceasta afacere presanta si trebuie sa obtinem rezultate cat mai bune, iar Felipe nu face exceptie. A castigat Campionatul Mondial alaturi de Brazilia, dar inca poate simti presiunea. Atunci cand vorbesti intr-o limba straina zi de zi este obositor. Cred ca de multe ori este foarte obosit, dar starea lui de spirit este buna", a afirmat secundul tehnicianului brazilian, Ray Wilkins.

Secundul a afirmat ca Scolari este putin obosit, dar ca isi va reveni cat mai repede, deoarece este un antrenor care isi doreste numai victoria. "Fiecare meci pe care il jucam este ca o finala de Liga Campionilor, trebuie sa ne organizam cat mai meticulos", a explicat acesta.

El a adaugat ca metodele de antrenament de la Chelsea sunt de cel mai inalt nivel, negand ca ele sunt prea lejere pentru o astfel de echipa. "Jucatorii se simt foarte bine, le place si nu au nevoie de ceva mai intens. Sunt sigur ca Felipe ar mai vrea transferuri in ianuarie, dar daca nu se poate noi tot vom avea un lot puternic", a afirmat Wilkins.

Altfel, cotidianul The Sun publica in editia de luni o declaratie a lui Juan Culio referitoare afirmatia lui Scolari, care a spus ca pleaca inapoi in Brazilia daca nu invinge pe CFR Cluj: "A fost o lipsa de respect pentru Cluj si fotbalul romanesc. Am dovedit ca suntem destul de buni sa invingem echipe mari si cu siguranta putem invinge pe Chelsea. Nu poate sa spuna ca in cazul in care Cluj va remiza sau Chelsea va pierde ca va pleca in Brazilia".

Meciul dintre Chelsea si CFR Cluj va avea loc marti, pe Stamford Bridge. Gazdele au nevoie de o victorie pentru a fi sigure de calificarea mai departe in Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.