Adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor, Fiorentina, a trecut duminica in deplasare de AC Torino, scor 4-1, intr-un meci din etapa a 15-a din Seria A, in care atacantul roman Adrian Mutu a marcat un gol, informeaza NewsIn.

Golurile Fiorentinei au fost marcate de Mutu (3), Gilardino (44, 84) si Kuzmanovic (75). Atacantul roman a executat perfect o lovitura libera de la marginea careului de 16 metri, in timp ce la golul trei Mutu a pasat decisiv. Golul de onoare al celor de la Torino a fost reusit de Rosina (76), din lovitura de la 11 metri.

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a inceput meciul cu urmatul "11": Frey - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Kuzmanovic, F. Melo, Montolivo - Santana (Donadel 63) - Gilardino (Jovetic 85), Mutu (Osvaldo 77).

In urma acestui rezultat, Fiorentina se afla pe locul 5, cu 26 de puncte, in timp ce Torino ocupa pozitia a 17-a, cu doar 12 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.