Antrenorul formatiei Politehnica Iasi, Ionut Popa, a declarat duminica, la un post local de televiziune, ca printre masurile menite a redresa echipa se numara si aducerea unui om de afaceri care sa devina actionar majoritar si sa ajute clubul sa evite falimentul, transmite NewsIn.

"Am un plan, intentionez sa aduc un patron la echipa, foarte bun prieten cu mine, care sa preia 52% din actiuni, eu sa fiu manager general si Boca presedinte. Situatia la Poli e foarte clara, echipa este aproape in faliment. Am dat mai multe semnale de alarma, dar nimeni nu m-a crezut", a spus Ionut Popa, care a reiterat faptul ca, desi a primit o oferta de a antrena gruparea maghiara Honved Budapesta, nu va parasi Politehnica "pentru ca eu sunt mai iesean decat multi ieseni".

De asemenea, tehnicianul a dezvaluit un alt plan menit sa redreseze financiar gruparea din Copou: "Am vorbit cu Sorin Boca si am hotarat sa punem 15 jucatori pe lista de transferuri, cei trei imprumutati, Ionut Stancu, Tanasa si Montiel, Naidin si inca 11 pe care nu vreau sa-i mai pacalesc. Cu banii luati pe acesti jucatori putem termina campionatul. In iarna aduc 7, 8 jucatori de la echipa a doua si fixam obiectivul, obtinerea a 9 puncte pentru realizarea baremului, iar in sezonul urmator facem echipa de locurile 6-8 in Liga a II-a, pentru ca acolo ne este locul".

La finalul turului editiei 2008/2009 a Ligii I, Politehnica Iasi ocupa locul 15 (n.r. primul retrogradabil), cu 16
puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.