Declarat transferabil de Lokomotiv Moscova, romanul are sanse mari sa ajunga in Bundesliga. Schalke 04 il urmareste pe roman de peste doi ani. Daca va ajunge in Germania, Cocis va fi coleg cu Albert Streit.
Dupa trei ani petrecuti la Sheriff Tiraspol, romanul Razvan Cocis s-a transferat, la inceputul lui 2007, la rusii de la Lokomotiv Moscova.

Fotbalistul are contract cu gruparea moscovita pana la 1 decembrie 2009, dar se va desparti cu siguranta de clubul moscovit, mai ales ca a fost pus pe lista de transferuri.
Cocis este de mai bine de doi ani in atentia celor de la Schalke 04, grupare care a dorit sa-l cumpere de la Sheriff in 2006.

Atunci, negocierile s-au impotmolit din cauza problemelor financiare, iar jucatorul a ajuns, in cele din urma, la Moscova si datorita relatiilor bune dintre conducatorii de la Tiraspol si cei ai rusilor de la Lokomotiv.

Nemtii l-au monitorizat in continuare si asteapta ocazia potrivita pentru a demara din nou discutiile pentru roman, care a declarat cu diverse ocazii ca este mare fan al fotbalului german.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.