Antrenorul italian al clujenilor spune ca echipa sa a aratat ca are fata de Liga Campionilor. Cu o victorie, un egal si trei infrangeri in primele sale cinci meciuri de Liga Campionilor, Trombetta are un mare regret: ar fi vrut sa repete la Cluj victoria din deplasare cu Roma.

Adevarul: Dezamagit de rezultat? De echipa?

Maurizio Trombetta: Nu am cum sa fiu dezamagit de jucatorii mei. Si-au facut treaba cat au putut de bine, echipa a jucat si la 0-0 si cand a fost condusa. Nu am cedat, iar acest lucru este specific echipelor mari. Rezultatul evident ca nu-mi convine si m-a nemultumit si ma supara, dar... ce mai putem face acum?
CFR-ul este afara din Europa. Ce impresie a lasat echipa dumneavoastra?

Cred ca este clar pentru toata lumea ca ne-am meritat locul in Liga Campionilor si am demonstrat ca avem valoare si putem sa ne batem de la egal la egal cu echipe de superclasa, cum sunt Chelsea, Roma, Bordeaux. Pe de alta parte, stiu cat de mult conteaza ultima impresie... si pe hartie ramane infrangerea cu Roma. Pacat ca nu am putut incheia grupa asa cum am inceput-o...cu aceea victorie spectaculoasa pe Olimpico, apoi egal cu Chelsea, acasa la noi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.