Octavian Morariu a fot reales, joi, in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) cu 176 de voturi, in cadrul alegerilor ce au avut loc la Izvorani

Pentru posturile de vicepresedinti au fost realesi Ana Pascu (169 de voturi), Nicu Vlad (171 de voturi) si Marcel Popescu (155 de voturi).

De asemenea, membrii Comitetul Excutiv al COSR au fost realesi in functie, singura personalitate sportiva care nu mai fost reconfirmata fiind Elisabeta Lipa, in locul acesteia fiind votata Georgeta Andrunache, la o diferenta de doua voturi, 90 la 88.

Astfel, noua componenta a CEx al COSR este formata din: Gabriela Szabo, Adrian Stoica, Ioan Dospinescu, Liviu Luca, Cristian Gatu, Elena Francu, Ivan Patzaichin, George Boroi, Georgeta Andrunache, Adrian Mladin, Puiu Gaspar, Constantin Alexandrescu si Paul Ciobanelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.