Rapid si Timisoara au fost amenintate de FRF cu neprogramarea in ultima etapa din cauza datoriilor, saptamanal se desfiinteaza cluburi din ligile inferioare, iar Oracolul Mitica anticipeaza dezastre.

In timp ce George Copos si Fathi Taher isi paseaza Rapidul falimentar, clubul din Giulesti risca sa nu mai fie programat in Liga lui Mitica din cauza datoriilor.

Aceeasi amenintare a venit din parte FRF si pentru FC Timisoara, restantiera fata de un fotbalist. Mari probleme financiare exista la majoritatea cluburilor din Liga I, Poli Iasi, Otelul si Gloria Buzau fiind cele mai afectate.

In ligile inferioare, mai multe echipe s-au retras deja din competitii, iar altele, cum este FC Progresul Bucuresti (fosta FC National), se antreneaza pentru a atarna ghetele-n cui in saptamanile urmatoare.

Concret, Rapid si FC Timisoara aveau aseara interdictie de joc in partidele din etapa a 17-a a Ligii I, cu Poli Iasi si FC Brasov, din cauza unor datorii pe care le au fata de jucatorii Romeo Stancu, respectiv Florin Dochita.

Cele doua cluburi din Liga I au primit termen pana vineri din partea Ligii Profesioniste de Fotbal sa isi achite datoriile catre cei doi fotbalisti. Romeo Stancu a fost jucatorul echipei Rapid din 2005 si pana in 2008, iar la inceputul acestui sezon, pentru ca si-a terminat contractul cu giulestenii, a putut semna cu orice echipa si a ales sa mearga la Otelul Galati.

Jucatorul mai avea de primit o suma de bani de la clubul din Grant si pentru ca nu a primit-o a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului, care i-a dat dreptate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.