Fostul jucator al Stelei, Valeriu Rachita, a declarat miercuri ca este dezamagit de prestatiile ros-albastrilor si considera ca patronul si conducerea clubului din Ghencea ar trebui sa paraseasca echipa, relateaza NewsIn

"Nu ma confund cu actuala Steaua. Eu am jucat la Steaua cea adevarata. De prima oara cand am intrat in vestiarul din Ghencea am simtit spiritul unei echipe adevarate. Acum este doar o afacere a familiei Becali si sunt total dezamagit. Se face de rusine in Liga Campionilor, se face de rusine in campionat", a declarat actualul antrenor al echipei din Liga a II-a, CSM Ploiesti.

Rachita considera ca cele 13 meciuri fara victorie reprezinta "rezultatul unei politici care nu are nicio legatura cu fotbalul de performanta". "Au o singura solutie, sa-si dea demisia in masa, de la presedinte la patron si pana la antrenor. Eu nu am cunoscut niciodata, si sper sa nu o fac vreodata, Steaua care este la dispozitia lui Becali. Sunt cu adevarat dezamagit", a mai spus Valeriu Rachita.

Reactia fostului jucator al ros-albastrilor a venit in urma rezultatelor slabe pe care Steaua le-a inregistrat in ultima perioada. Echipa antrenata de Dorinel Munteanu nu a castigat niciun meci oficial din ultimele 13 disputate, fie in Liga I, Cupa Romaniei sau Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.