"Nu ma confund cu actuala Steaua. Eu am jucat la Steaua cea adevarata. De prima oara cand am intrat in vestiarul din Ghencea am simtit spiritul unei echipe adevarate. Acum este doar o afacere a familiei Becali si sunt total dezamagit. Se face de rusine in Liga Campionilor, se face de rusine in campionat", a declarat actualul antrenor al echipei din Liga a II-a, CSM Ploiesti.

Rachita considera ca cele 13 meciuri fara victorie reprezinta "rezultatul unei politici care nu are nicio legatura cu fotbalul de performanta". "Au o singura solutie, sa-si dea demisia in masa, de la presedinte la patron si pana la antrenor. Eu nu am cunoscut niciodata, si sper sa nu o fac vreodata, Steaua care este la dispozitia lui Becali. Sunt cu adevarat dezamagit", a mai spus Valeriu Rachita.

Reactia fostului jucator al ros-albastrilor a venit in urma rezultatelor slabe pe care Steaua le-a inregistrat in ultima perioada. Echipa antrenata de Dorinel Munteanu nu a castigat niciun meci oficial din ultimele 13 disputate, fie in Liga I, Cupa Romaniei sau Liga Campionilor.