Ieri s-a desfasurat la Viena tragerea la sorti a partidelor din cadrul optimilor de finala ale cupelor europene la handbal masculin.

Echipa HCM Constanta va întâlni formatia slovaca Presov în Cupa Cupelor, faza în care Steaua va avea ca adversara gruparea spaniola Valladolid. Constantenii vor disputa prima mansa în deplasare, iar bucurestenii vor juca pe teren propriu.

De asemenea, formatiile Stiinta Bacau, CSU Suceava si UCM Resita vor avea adversare din Grecia, Portugalia si Macedonia în optimile de finala ale Challenge Cup.

Bacauanii vor întâlni pe AC PAOK din Grecia, sucevenii pe Liberty S. Bernardo (Portugalia), ambele formatii urmând sa joace prima mansa în deplasare, iar resitenii vor juca impotriva lui Vardar Skopje (Macedonia), primul joc pe teren propriu. Partidele din cadrul optimilor de finala ale Cupei Cupelor si Challenge Cup vor avea loc în 14-15 februarie (turul), respectiv 21-22 februarie 2009 (returul).

Directorul executiv al clubului de handbal masculin HCM Constanta, Nurhan Ali, a declarat ca este multumit de adversar. 'Este adversarul pe care noi toti ni l-am dorit pentru acest tur'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.