Dinamovistii turmentati care au cantat manele ce preamareau rivalii de la Steaua sunt renegati de suporteri, amendati de conducere, dar sustinuti de seful LPF.

Dinamovistilor le pare rau ca au petrecut cu manele si alcool, dupa ce au pierdut meciul de la Brasov.

'Imi vine sa plang! Nici sa fac recuperarea nu am mai putut. Imi pare rau fata de cei pe care i-am suparat. Suporteri, conducatori, antrenori', a declarat Pulhac.

Dupa ce au fost amendati cu cate 5.000 de euro, cei trei dinamovisti ar putea fi scosi din lot pentru meciul cu FC Arges. Pentru ca au cantat melodia dedicata rivalilor din Ghencea, acestia au creat un scandal fara precedent, punandu-si in cap toti suporterii din Stefan cel Mare, cat si toti oficialii clubului.

'Ropotan este petrecaret, dar de calitate, Pulhac cred ca are probleme cu capul, trebuie sa-l operam de la genunchi pana la cap.

Daca au ajuns sa asculte manele... Nu trebuie sa facem acum atata caz, sanctiunile au fost date pentru un comportament total aiurea pentru un sportiv.'


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.