Delegatia gruparii italiene AS Roma a aterizat, marti dupa amiaza, pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, acolo unde a fost asteptata de sase suporteri romani, transmite corespondentul NewsIn.

Jucatorii pregatiti de Luciano Spalletti au preferat sa vina la Cluj imbracati in treninguri, din acest punct de vedere fiind singurii adversari ai campioanei Romaniei din cupele europene care au preferat aceasta tinuta in detrimentul costumului.

Delegatia romanilor a fost asteptata la aeroport de un grup de sase romani imbracati cu tricouri ce aveau insemnele vicecampioanei Italiei. Jucatorii, dar si staff-ul echipei AS Roma nu au dat nicio declaratie reprezentantilor presei, dar au dorit sa-i rasplateasca cu autografe pe fanii romani.

Tehnicianul gruparii italiene, Luciano Spalletti, s-a fotografiat cu un suporter roman, dupa care i-a acordat acestuia un autograf pe un steag al lui AS Roma.

Fotbalistii Romei au fost preluati imediat de un autocar si au plecat spre hotelul Opera Plaza, acolo unde au fost cazate si delegatiile lui Chelsea sau Bordeaux.

Meciul CFR Cluj - AS Roma, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45 pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.