Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat, luni, ca partida cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, va fi una extrem de dificila, dar tehnicianul asteapta foarte mult din partea jucatorilor sai si spera ca acestia sa se autodepaseasca, transmite trimisul NewsIn la Munchen

"Avem in fata un adversar foarte puternic, care sigur si-a propus calificarea in optimile de finala ale competitiei. In meciul de maine, Bayern este favorita, dar cu toate acestea noi vom incerca sa obtinem un rezultat bun, pentru ca nu am venit degeaba pana aici. Obiectivul nostru este o calificare in Cupa UEFA si de aceea ne-am propus sa obtinem un punct sau puncte in Germania. Vreau ca Steaua sa se autodepaseasca", a declarat Dorinel Munteanu, care a adaugat ca nemtii formeaza o trupa foarte valoroasa cu jucatori, precum francezul Ribery, care pot face oricand diferenta pe teren, relateaza NewsIn.

Antrenorul a vorbit apoi si despre criza prin care trece echipa sa, care nu a mai castigat in competitiile oficiale de 12 partide: "Nu se pot compara jocurile din campionat cu cele din Liga Campionilor si sunt convins ca in partida de maine toti jucatorii vor fi foarte concentrati, iar Bayern va avea un meci greu. Din punct de vedere fizic echipa mea sta bine, ne respectam adversarul, dar nu ne este frica". Munteanu a mai spus ca Steaua nu are un jucator care poate face diferenta in favoarea sa si tocmai de aceea se va baza mai mult pe jocul colectiv, cu care spera sa le tina piept germanilor.

Dorinel Munteanu a dezvaluit apoi ca Mihaita Plesan si Kapetanos, desi au facut deplasarea la Munchen cu echipa, nu vor evolua in partida cu Bayern pentru ca au probleme medicale. Pe de alta parte, Arthuro ar putea fi o solutie pentru partida de marti seara, insa nu poate spune ca exectitate daca acesta va fi pe teren din primul minut: "Voi astepta si antrenamentul oficial, dar, in mare parte, am deja formula de start conturata. S-ar putea sa mai apara unele schimbari, dar nu se stie nimic sigur".

Referitor la faptul ca jucatorii au evoluat in multe partide in ultima perioada, dar si la faptul ca unii dintre acestia au jucat si la echipele nationale, Munteanu a precizat ca acestia se simt foarte bine si sunt dornici ca joace. In plus, si Bayern Munchen a jucat la acest sfarsit de saptamana, asa ca nu se poate plange de oboseala.

"Steaua este un fel de Bayern Munchen al Romaniei", a mai spus Munteanu, el referindu-se la palmaresul intern al celor doua cluburi, la faptul ca sunt doua echipe foarte iubite in tarile lor, precizand insa ca diferenta majora intre cele doua echipe se face la nivelul bugetelor. De asemena, Munteanu a afirmat ca jucatorii nu ar trebui sa fie timorati de faptul ca vor juca pe un stadion impresionant precum Allianz Arena, ci din contra ar trebui sa fie incantati.

Intrebat daca patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, are vreo legatura cu alcatuirea echipei, Munteanu a fost extrem de ferm. "Domnul Becali nu are nicio legatura cu jucatorii mei. Bineinteles ca el da foarte multi bani la acest club, dar nu se baga peste echipa", a spus Munteanu, care a raspuns in germana intrebarilor ziaristilor nemti.

Meciul Bayern Munchen-Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45 pe Stadionul Allianz Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.