La finalul derby-ului U Craiova-Steaua (0-0), toata lumea – atat gazdele, cat si oaspetii – a sarit la gatul arbitrului Alexandru Tudor, acuzat ca ar fi viciat rezultatul neacordand mai multe lovituri de la 11 metri.
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca arbitrajul brigazii conduse de Tudor a fost dezamagitor. 'Echipa a jucat la 60-70 la suta din ce poate juca.

Arbitrul Tudor a dezamagit foarte mult, a intrat pe o panta descendenta. si asistentul Onita si-a batut joc de un stadion intreg si de meci. Penalti clar la Wobay. Arbitrajul a stricat meciul.

A fost o ocazie a Stelei din ofsaid cat roata carului. Imi pare rau de Steaua ca a ingenuncheat atat de mult incat sa recurga la arbitraj.

Cred ca am avut cel putin zece la suta peste Steaua', a spus Mititelu, care crede ca este greu ca Universitatea Craiova sa se mentina pe locul trei. 'Daca ramanem in primele sase, suntem fericiti.

In retur vom fi foarte puternici, stiu ce trebuie facut.'


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.