Celebrul inotator american Michael Phelps a semnat un contract in exclusivitate cu lantul de fast-food-uri Subway si va reprezenta brandul pe toate canalele de comunicare, potrivit NewsIn.
Prin intermediul lui Phelps, Subway va desfasura o campanie de promovare a restaurantelor sale ca destinatie pentru satisfacerea unor pofte culinare, dar si ca alternativa de mancare sanatoasa. Lantul Subway este popular in Statele Unite an special pentru sandwhich-urile pe care le comercializeaza.

Decizia lui Phelps vine dupa ce, in perioada Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde a castigat un numar fara precedent de medalii de aur (opt la numar), sportivul a cochetat cu alt lant de fast-food-uri, mult mai cunoscutul McDonald's. Pe de alta parte, in august, Phelps a refuzat colaborarea pentru promovarea unuia dintre brandurile aflate in portofoliul General Mills - companie ce detine, printre altele, si cerealele Cheerios. Atunci, inotatorul a semnat un contract cu Kellogg si si-a mai oferit imaginea pentru promovarea unor produse precum Visa si Speedo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.