Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ca meciul cu FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, nu este decisiv, dar este foarte important, deoarece isi doreste ca echipa sa sa termine prima jumatate a sezonului pe locul 1 in clasament, relateaza NewsIn.

"Meciul de la Brasov nu e decisiv, dar e important daca vrem sa terminam turul pe locul 1. Brasov e o echipa buna, organizata, ia gol foarte greu si are un antrenor care ii aseaza bine in teren pe jucatori. Acum au si o ambitie mare pentru ca joaca impotriva lui Dinamo. Sper sa reusim sa si inscriem. Si cu Urziceni, daca dadeam gol, era altceva", a spus Rednic.

In privinta criticilor conducerii la adresa sa dupa infrangerea cu Unirea Urziceni, Rednic a afirmat: "E normal sa te critice cand pierzi locul 1, dupa ce atatea etape ai fost acolo, dar nu stiu ce le putem reprosa jucatorilor, pentru ca au evoluat cu ambitie si in meciul cu Urziceni. A fost o nervozitate excesiva in acest meci si consider ca puteam incheia campionatul in proportie de 90% daca am fi castigat".

Rednic a precizat ca nu ii poate reprosa nimic selectionerului in privinta accidentarii lui Gabriel Tamas: "Tamas s-a accidentat la jocul nationalei, acuza mai multe probleme musculare si va lipsi in urmatoarele doua etape. Nu am ce sa ii reprosez lui Piturca, Tamas este vinovat. El a simtit o jena inainte de meci si trebuia sa spuna ca nu poate sa joace".

Antrenorul ros-albilor a mai spus ca sunt probleme la echipa din cauza faptului ca jucatorii straini inca nu au invatat limba romana "Este o problema la Dinamo in aceasta privinta. Eu mi-am platit profesor ca sa invat limba din tarile unde am jucat. E normal, pentru ca trebuie sa te intelegi cu colegii, cu antrenorii. Noi le-am pus la dispozitie profesor, dar ei nu s-au tinut de scoala. Altfel esti primit intr-un colectiv cand inveti limba grupului".

Partida FC Brasov-Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 14:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.