Directorul general al Jandarmeriei Capitalei, Gavrila Pop, a declarat, pentru RFI Romania, ca nici un stadion din Bucuresti nu respecta complet normele de securitate.

'Nu doar jandarmii trebuie sa-i tina in frau pe suporterii-huligani, ci si cluburile, care nu si-au facut treaba'. Pe de alta parte, seful Jandarmeriei reclama partea tehnica, amenajarea stadioanelor.

'Dupa aparitia Legii 4/2008, privind combaterea violentei in sport, s-au dat sase luni ca sa se faca aceste amenajari. Nu s-a facut decat inceputul acestei amenajari. Cluburile au opus o rezistenta deosebita in a investi", spune Pop, adaugand ca intelege problemele financiare, dar aceasta afacere, care este fotbalul, 'la ora actuala trebuie sa produca banii necesari'.

Pop afirma ca, daca nu vor lua masuri tehnice, cluburile vor avea probleme deosebite, pentru ca toti observatorii straini aproba "la limita" desfasurarea unui meci international pe stadioanele bucurestene, tocmai din cauza lipsei masurilor de securitate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.