Singurul om din fotbal care a considerat complet inoportun meciul Romania - Georgia (2-1) a fost antrenorul lui Sahtior Donetk. Utilitatea partidei amicale cu Georgia a impartit intr-o oarecare masura lumea fotbalului romanesc.

Miercuri, 19 noiembrie, a fost o data oficiala a FIFA in care s-au putut disputa meciuri amicale. Dintre componentele grupei a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010, in afara Romaniei au mai disputat partide de verificare Serbia, Franta, Lituania si Austria.

Doar reprezentativa Insulelor Feroe nu a avut programat meci.

Cel mai categoric contestatar al oportunitatii de a juca miercuri cu Georgia a fost Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk.

'Consider ca meciul cu Georgia nu trebuia sa se joace atata vreme cat nu se incearca jucatori noi, mai ales ca jucatorii consacrati se gandesc la meciurile echipelor de club', a spus Lucescu inaintea partidei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.