Atacantul roman Adrian Mutu a afirmat joi ca se simte bine dupa ultima accidentare suferita si asteapta sa revina cat mai repede pe teren, dar dorinta lui este ca pe viitor sa nu mai sufere accidentari, informeaza NewsIn

"Ma simt bine. M-am antrenat alaturi de echipa si sper ca de acum inainte sa nu mai sufar alte accidentari. La echipa se poate produce un schimb de jucatori, este adevarat, dar mai ales se va intampla o schimbare de mentalitate. Adversarii si-au luat masuri, iar din acest motiv trebuie sa schimbam ceva", a afirmat Adrian Mutu.

Atacantul roman a adaugat ca nu crede ca este necesara o schimbare a pozitiei sale pe teren: "De 15 ani nu mai joc in pozitia de coordonator. Ma vad mai bine ca al doilea atacant, langa Gilardino. Sunt multi jucatori foarte valorosi pe acest post. Nu vreau sa spun ca ma vad ca pe un jucator important, care sa fie de neinlocuit. Fiorentina a pierdut meciuri si cu mine pe teren si fara mine", a explicat acesta.

"Noi intram in fiecare meci cu ideea numai sa-l castigam. Trebuie sa fim mai modesti si nu cred ca arbitrii sunt vinovati. La meciul cu Palermo adversarii nostri ne-au atacat, dar am reusit sa profitam de ocaziile pe care le-am avut. Pe teren avem nevoie de mai multa luciditate", mai spus Mutu, care a precizat ca ar fi fost prezent in meciul Romaniei cu Georgia daca nu ar fi fost indisponibil.

Adrian Mutu a suferit o accidentare la muschii aductori, fiind apt de joc pentru meciul cu Udinese, programat sambata, pe teren propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.