Dinamo, principala urmaritoare, e in plin fuleu. "Ciinii rosii" sint in revenire de forma si beneficiaza de ajutorul conducerii, "omul cu geanta" precedindu-i la toate partidele. E de asteptat ca formatia lui Ioan Andone sa nu intimpine o rezistenta deosebita in ultimele jocuri. Otelul, U Craiova si FC Arges sint echipe ramase fara obiective si ale caror sefi sint in relatii bune cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

Rapid, echipa de pe locul trei, are cel mai consistent si spectaculos joc, dar pentru a lua titlul depinde de mai multe conditii: victorii pe linie pina la final, corelate cu pasi gresiti atit in Ghencea, cit si in Soseaua Stefan cel Mare. Pe linga aceste "clauze", giulestenii mai au o problema: ghinionul de a intilni cel putin doua echipe care nu fac aranjamente: Farul si Sportul. Mai mult, "marinarii" au tot interesul sa-i incurce pe "feroviari" deoarece un eventual triumf al dinamovistilor i-ar trimite automat in Cupa UEFA, in calitate de finalisti ai Cupei Romaniei.

Steaua

Sanse la titlu: 45%
Avantaje: un punct in plus, program mai usor
Dezavantaje: tensiunile conducere-antrenor-suporteri, oboseala acumulata in Cupa UEFA, lipsa de inspiratie a jucatorilor si a staff-ului tehnic, presiunea la care sint supusi
Prima pentru titlu: 10.000 de euro pentru fiecare jucator
Meciuri ramase: FCM Bacau (acasa), FC Brasov (deplasare), Poli AEK Timisoara (a)

Dinamo

Sanse la titlu: 35%
Avantaje: abilitatea conducatorilor de a aranja meciuri, ascendent moral dupa ultimele rezultate
Dezavantaje: depinde de un pas gresit al Stelei, aparare fragila
Prima pentru titlu: 15.000 de dolari
Meciuri ramase: Otelul (a), U Craiova (a), FC Arges (d)

Rapid

Sanse la titlu: 20%
Avantaje: lot omogen, sustinerea fanilor, rezultatele directe cu Steaua si Dinamo
Dezavantaje: program mai dificil la prima vedere, labilitate psihica, presiunea exercitata de George Copos asupra tandemului Razvan Lucescu-Dinu Gheorghe
Prima pentru titlu: 10.000 de dolari
Meciuri ramase: FC Arges (d), Farul (a), Sportul (d)


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.