Managerul general al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a declarat joi, pentru NewsIn, ca echipa sa va face tot posibilul sa castige in fata Stelei si considera ca zvonurile privind o eventuala cedare a punctelor catre gruparea din Ghencea sunt "niste imbecilitati"

"Nu inteleg de unde astfel de zvonuri cum ca Universitatea Craiova se va da la o parte din fata Stelei. As vrea sa-mi explice cineva care este interesul nostru de a pierde meciul cu Steaua? De ce nu ar putea fi invers? Sa ne dea Steaua meciul? Zvonurile care spun ca va fi blat pot fi caracterizate ca niste imbecilitati. Craiova are mandrie si va juca meciul pentru a-l castiga. Noi nu stim cum se da un meci, iar daca Universitatea va pierde, va pierde pentru ca a fost Steaua mai buna", a spus Balaci.

Oficialul gruparii din Banie a adaugat ca "Florin Costea, alaturi de restul echipei, trebuie sa faca un meci mare contra Stelei" si a precizat ca nu are nicio emotie in privinta manierei de arbitraj a lui Alexandru Tudor. "Sunt sigur ca va fi impartial", a comentat Balaci.

Universitatea Craiova va intalni Steaua, vineri, de la ora 20:45, in derby-ul etapei a 16-a a Ligii I.
Altfel, Corneliu Stroe va fi numit presedinte onorific al clubului Universitatea Craiova in cadrul unei festivitati care va avea loc cu putine momente inaintea de inceperea meciului. Din ianuarie 1967 si pana in 1996, cu unele intreruperi din diferite motive, Corneliu Stroe a indeplinit functiile de secretar general, vicepresedinte si presedinte al Universitatii Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.