Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca decizia Comisiei de Apel a FRF in cazul jucatorul lui Dinamo, Julio Cesar, nu il surprinde si a anuntat ca moldovenii vor face un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS)

"Nu mi-am facut nicio iluzie, era previzibil sa se intample asa ceva. De altfel, am luat in calcul o astfel de decizie a Comisiei de Apel si ne-am pregatit sa atacam aceasta hotarare la TAS. Va fi o surpriza neplacuta pentru membrii comisiei, sunt sigur ca acolo vom castiga cu siguranta. Vom astepta motivarea comisiei, dar, oricum, spre ghinionul lor, vom ataca hotararea si le vom da o palma profesionistilor din comisiile noastre. Vom demosntra ca avem dreptate", a declarat Adrian Porumboiu.

Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca fundasul central al echipei Dinamo, Julio Cesar, avea drept de joc in partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, si a mentinut astfel decizia Comisiei de Disciplina, informeaza FRF.

Comisia de Disciplina a FRF a decis pe 10 septembrie sa anuleze cartonasul rosu primit de fundasul lui Dinamo in partida cu Universitatea Craiova si i-a acordat acestuia dreptul sa evolueze in disputa cu FC Vaslui.

Oficialii gruparii vasluiene au anuntat ca vor contesta dreptul de joc al lui Julio Cesar daca acesta va fi folosit, lucru care s-a si intamplat, fotbalistul fiind integralist in victoria echipei sale cu 2-1. Cazul a fost trimis apoi la Comisia de Apel a FRF, care a decis sa retrimita cazul spre rejudecare la prima instanta.
Comisia de Disciplina a mentinut hotararea si a respins ca nefondata contestatia depusa de FC Vaslui, dar moldovenii au depus din nou contestatie la Comisia de Apel, dar hotararea a ramas aceeasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.