Finantatorul oltean crede ca echipa sa poate invinge maine vicecampioana Romaniei. Partida de maine, de la ora 20.45, dintre Universitatea Craiova si Steaua este asteptata cu emotie, cu teama, dar si cu incredere de Adrian Mititelu, patronul echipei din Banie.

'Adevarul': Domnule Mititelu, aveti emotii inaintea acestui meci?

Adrian Mititelu: Desigur. Intotdeauna am emotii inaintea partidelor Universitatii, iar acum am cu atat mai mult cu cat jucam impotriva Stelei, care este, orice s-ar spune, o echipa puternica.

Poate Universitatea sa bata maine?

Da. Universitatea Craiova are in echipa de baza, in primul '11'ehe, jucatori mai buni decat Steaua. Luati individual, multi dintre fotbalistii craioveni au valoare mai mare decat a stelistilor. Le lipseste doar experienta.

Veti acorda prime speciale pentru aceasta partida?

Conform Regulamentului de Ordine Interioara, daca jucatorii vor invinge o echipa din primele cinci ale campionatului, atunci ei vor intra in posesia unei prime consistente. Dar sunt motivati deja.

Va e teama de ceva?

Normal. Am mai fost dezavantajati de arbitraje si cu Steaua, dar si cu alte echipe din Bucuresti. Vreau sa cred ca vom fi lasati sa jucam de data aceasta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.