Seful executiv al dinamovistilor sustine ca nu exista probleme in vestiarul 'cainilor' intre jucatorii autohtoni si restul, insa le face o analiza amanuntita celor veniti din strainatate, declarandu-se multumit doar de Blay, Julio Cesar si Miranda.

'Blay este un jucator pe care il apreciem.

Acelasi lucru este valabil si la Miranda, si la Julio Cesar, sunt jucatori pe care ne putem baza in lupta pentru titlu.

Atunci cand au intrat in teren, au demonstrat ca sunt jucatori de valoare.

Cu Blay am avut deja o prima runda de discutii privind prelungirea contractului. Sunt convins ca vom ajunge la o intelegere in aceasta iarna, cand intra in ultimele sase luni de contract', a spus Borcea ieri pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Acesta a comentat transant conflictul aparut in ultima perioada in vestiarul dinamovist. 'Povesti! Si inaintea meciului cu Unirea Urziceni s-a speculat pe seama faptului ca jucatorilor straini nu li se acorda atentie, ca nu discuta nimeni cu ei.

Dinamo s-a comportat exemplar cu toti jucatorii aflati sub contract! Nu exista tensiuni in vestiar, la Dinamo nu se fac diferente, toti jucatorii sunt tratati in mod egal, asa cum este normal la toate cluburile mari.'


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.