Mijlocasul echipei FC Timisoara, Artiom Karamian, a declarat marti, ca in partida cu AFC Urziceni ialomitenii pot fi considerati favoriti, pentru ca sunt pe primul loc in Liga I, dar a fost de parere ca formatia sa se poate impune

"Va fi greu, deoarece AFC Urziceni este liderul Ligii I. A castigat in deplasare la Dinamo, are un antrenor valoros, este o echipa buna, dar cu toate acestea sper sa invingem. Trebuie sa atacam mereu si ce pot spune este ca aceasta partida va fi mai grea decat cea contra Stelei, pentru ca ialomitenii sunt in forma maxima. Vom face orice sa castigam, dar e normal ca ei sa fie favoriti", a declarat Artiom karamian, citat de NewsIn.

Si fratele lui Artiom, Arman Karamian, este de parere ca partida cu AFC Urziceni va fi una dificila, dar spune ca in fotbal totul se poate. "Daca Urziceni a batut la Dinamo, noi de ce nu i-am bate? Nu stiu care e secretul lor, dar se inteleg foarte bine, au un antrenor bun si joca cu sufletul. Ei sunt formatia momentului, mai ales daca tinem cont de ultimele lor meciuri", a afirmat Arman.

Partida dintre AFC Urziceni si FC Timisoara, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00, pe stadionul Tineretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.