Atacantul Rapidului, Claudio Mejolaro "Pitbull", a revenit in aceasta dimineata la antrenamentele conduse de Jose Peseiro, dupa accidentarea care l-a tinut departe de gazon aproape o luna de zile, informeaza NewsIn.

Atacantul portughez a suferit pe 20 octombrie, la meciul cu Gaz Metan Medias, o dubla ruptura musculara la piciorul stang, si a urmat perioada de refacere acasa in Portugalia. El a efectuat marti dimineata sedinta de pregatire separat de ceilalti jucatori din lotul Rapidului, insa se simte foarte bine si spera sa revina cat mai curand pe gazon. Desi se preconiza ca atacantul va rata acest final de sezon, acesta are mari sanse sa revina in echipa giulesteana chiar in etapa urmatoare cu FC Vaslui.

"Sunt foarte bucuros ca am revenit. Mi-a fost dor de colegii mei, de toti cei de la ProRapid. Imi este dor de suporteri si de atmosfera de pe stadion. Abia astept sa reintru pe teren. Ii felicit pe colegii mei pentru modul in care au jucat in ultimele meciuri ale noastre si pentru rezultatele obtinute", a spus Pitbull.

Partida Rapid - FC Vaslui, contand pentru etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa sambata, 22 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.