Gigi Becali a declarat astazi la Tribunalul Bucuresti, ca doreste inapoierea banilor pe care s-a pus sechestru in dosarul "Valiza", chiar si fara dobanda, informeaza NewsIn.

Patronul Stelei a venit la procesul in care Teia Sponte solicita ridicarea sechestrului de pe valiza luata la Cluj, pentru a le cere magistratilor sa ii inapoieze banii.

Inainte de sosirea lui Gigi Becali si a lui Teia Sponte la tribunal, avocatul acestora, Catalin Dancu, a spus ca, potrivit legii, banii pe care s-a pus sechestru sunt tinuti intr-o banca, iar in momentul in care vor fi inapoiati, trebuie sa se restituie impreuna cu dobanda aferenta.

De asemenea, Becali a declarat jurnalistilor, care il asteptau la Tribunalul Bucuresti, ca isi vrea si banii pentru Catedrala Neamului ca sa-i trimita calugarilor de pe muntele Athos, avand in vedere ca nu s-au inceput lucrarile pentru catedrala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.