Presedintele de onoare al Politehnicii Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat ca s-a intalnit cu omul de afaceri Ionut Negoita, caruia i-a propus sa preia actiunile clubului, dar acesta l-a refuzat pe motiv ca nu isi poate neglija afacerile din Bucuresti, transmite corespondentul NewsIn.
"Am avut o intalnire cu Ionut Negoita, la Bucuresti, si i-am propus sa preia clubul din Copou, dar sansele ca el sa vina la Poli sunt foarte mici. Mi-a spus ca l-ar fi tentat acest lucru, pentru ca iubeste fotbalul si vrea sa investeasca intr-un club, dar ii este foarte greu sa se rupa de afacerile sale pentru a veni la Iasi sa se ocupe de fotbal. A refuzat propunerea mea, dar astept in continuare alti oameni de afaceri in Copou. Cine are intentii bune si vrea sa investeasca intr-un club de fotbal, este binevenit in Copou", a declarat Nichita.

Omul de afaceri bucurestean a confirmat discutia avuta cu primarul iesean Gheorghe Nichita: "I-am explicat domnului Nichita ca imi este imposibil sa vin de doua sau trei ori pe luna la Iasi pentru a controla activitatea la club, prin urmare am refuzat propunerea. Daca as fi venit la Iasi, nu as fi luat cateva actiuni, intentionam sa iau tot pachetul. Mai exista o posibilitate de a ma implica, dar foarte mica. As putea ajuta clubul cu o suma de bani, acum, daca mi se va cere sprijinul, dar numai daca am garantia ca in sase luni imi recuperez banii".

In ceea ce priveste meciul cu CS Otopeni, castigat de ieseni cu 2-0, Gheorghe Nichita a afirmat: "Am obtinut o victorie mare, de care aveam nevoie ca de aer. Ma bucur ca jucatorii au avut vointa si determinare in acest meci si vreau sa le transmit ca isi vor primi banii. Important este sa joace cu aceeasi daruire si la Buzau, si cu Rapidul, acasa, in ultima etapa din tur. Daca vor obtine rezultate, cu siguranta vor veni si banii".

Politehnica Iasi a invins, luni, formatia CS Otopeni, scor 2-0, intr-un meci jucat in etapa a 15-a a Ligii I, in care gazdele au marcat ambele goluri dupa ce au ramas in inferioritate, in urma eliminarii lui Bogdan Onut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.