Victor Hanescu l-a invins vineri pe Victor Crivoi, scor 6-3, 7-6 (6) in cadrul unui meci din sferturile de finala ale turneului de la Dnepropetrovsk (Ucraina) dotat cu premii in valoare de 125.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei
Pentru prezenta in sferturi, Crivoi a primit un cec in valoare de 3.650 de dolari si 21 de puncte ATP, in timp ce Hanescu a castigat 6.275 de dolari si 40 de puncte ATP.

Acesta a fost primul meci oficial dintre cei doi. Hanescu il va intalni in semifinale pe austriacul Stefan Koubek. Cei doi tenismeni s-au mai iantalnit pana acum doar intr-un singur meci, in 2004 la BCR Open Romania, cand romanul s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3. Koubek ocupa locul 234 in ierarhia ATP, in timp ce Hanescu este pe locul 52 si este cotat cu sansa a treia la castigarea turneului de la Dnepropetrovsk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.