Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat vineri ca isi doreste sa debuteze in Ghencea cu o victorie, insa pentru a o invinge pe FC Timisoara elevii sai trebuie sa evolueze cu determinare

"Cele trei puncte cu Timisoara sunt foarte importante si ne dorim sa le castigam. Avem un adversar puternic care a facut un tur foarte bun, tot respectul petru el. Obiectivul nostru e sa castigam. Chiar daca ei au pierdut cu Dinamo, nu inseamna ca este un avantaj pentru noi. Totul depinde de determinarea si de dorinta noastra de a castiga acest meci. Maine va fi primul meu meci in Ghencea si vreau sa fie si prima mea victorie. Sunt convins ca fanii ne vor sustine pe tot parcursul jocului", a spus Dorinel Munteanu, citat de NewsIn.

Tehnicianul ros-albastrilor a adaugat ca in afara lui Ovidiu Petre si Emeghara nu are probleme de lot pentru intalnirea cu FC Timisoara: "Nu am probleme de lot in afara celor doi. Andrei Ionescu, Baciu si Pedriel au fost trimisi sa joace la echipa a doua, in rest am tot lotul la dispozitie. Dau sanse fiecarui fotbalist si vreau ca in orice moment atunci cand apelez la el sa dea maximum".

Intrebat ce parere are de faptul ca Steaua nu a mai invins formatia banateana de doua sezoane pe teren propriu, Dorinel Munteanu a raspuns: "O vom invingem pe Timisoara acum! Ma gandesc cum va fi o victorie contra lor, nu cum va fi un egal".

Meciul Steaua-FC Timisoara, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 21:00.
Munteanu a comentat si afirmatiile lui Mirel Radoi care a declarat ca nu crede ca vreo echipa romaneasca va reusi sa ajunga in optimile Ligii Campionilor prea curand: "Eu vorbesc numai de echipa mea. Increderea trebuie sa domine vestiarul Stelei. Chiar daca Steaua nu a reusit calificarea in optimi in trei ani cred ca perioada in care poate reusi acest lucru e mult mai scurta de zece ani. Nu vad de ce ar trebui sa dureze zece ani. Nimeni nu stie ce va fi in doi sau trei ani de zile".

Antrenorul Stelei nu a uitat nici de Valentin Badoi, care a spus ca perioada petrecuta in Ghencea a fost un cosmar: "Fiecare jucator are dreptul sa gandeasca si sa declare ce vrea. Aceste declaratii nu le fac rau decat lor, celor care fac aceste afirmatii. Sunt lucruri grave care se intampla la nivel de declaratii. Jucatorul respectiv trebuie sa spuna concret ce s-a intamplat in vestiarul Stelei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.