Fotbalistii Rapidului si-au incasat joi salariile restante din partea patronului George Copos, urmand ca primele sa fie achitate doar dupa ce echipa ajunge pe locul 5, a declarat, pentru NewsIn, directorul general adjunct al giulestenilor, Nicolae Manea

"Jucatorii si-au primit salariile, nu mai este nicio restanta. Era o treaba urgenta si ma bucur ca s-a rezolvat. Acum trebuie sa se concentreze doar la joc. Primele si le vor incasa doar dupa ce ajung pe locul 5, conform Regulamentului de Ordine Interioara. Sunt sigur ca lucrurile se vor pune la punct pana la iarna", a spus Manea.

Informatia a fost confirmata si de presedintele CA, Constantin Toma: "Am verificat, jucatorii si-au primit banii pe luna septembrie, atat salarii cat si prime. In acest moment, Rapid nu are nicio datorie fata de fotbalisti".

Rapidistii nu isi mai primisera salariile de aproximativ doua luni, iar o parte dintre acestia intentionau sa depuna memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract in cazul in care situatia nu se rezolva. Aflat in aceeasi situatie, portarul Danut Coman si-a depus memoriu acum doua saptamani, iar in aceasta saptamana a fost declarat liber de contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.