Atacantul lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, nu va mai juca pana la finalul sezonului dupa ce controalele medicale pe care le-a efectuat in SUA au relevat ca acesta se confrunta cu probleme la meniscul genunchiului drept, precum si cu o leziune la ligamentul colateral intern, informeaza NewsIn

Publicatiile sportive noteaza ca oficialii campioanei Spaniei s-au vazut nevoiti sa anute cel mai "pesimist diagnostic" posibil pentru fanii madrilenilor.

Sursa citata mai scrie ca internationalul olandez de 32 de ani a fost fortat sa evolueze contra lui Juventus, pe Bernabeu, in Liga Campionilor, in conditiile in care "starea sa de sanatate era deja precara".

Staff-ul medical al lui Real Madrid a decis ulterior ca Van Nistelrooy sa mearga in SUA pentru a fi consultat de catre specialistul Richard Steadman, acelasi care l-a operat in urma cu opt ani pe vremea cand juca la PSV Eindhoven.

Astfel, presa spaniola confirma zvonurile care s-au vehiculat recent si in ziarele britanice, si anume ca Bernd Schuster si-l doreste din iarna pe argentinianul Carlos Tevez, de la Manchester United, pentru a suplini absenta golgheterului batav.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.