Mesajul forului englez vine dupa ce Capello a cerut in repetate randuri ca amicalul cu Spania sa se dispute. Tehnicianul a spus de mai multe ori ca nu se poate vorbi de comportament rasist in fotbalul spaniol. Astfel, FA isi cere scuze si spune ca amicalul dintre cele doua selectionate poate avea loc in orice oras.

Reprezentantii Federatiei Engleze de Fotbal (FA) au anuntat in urma cu aproximativ o luna ca nu vor sa dispute la Madrid amicalul cu Spania, programat anul viitor, din cauza comportamentului rasist al suporterilor. Aceste acuzatii au venit dupa ce mai multi jucatori englezi au fost tinta jignirilor la meciul disputat in 2004, pe stadionul Santiago Bernabeu, iar FA a cerut ca partida amicala sa se dispute in alt oras.

Partida dintre Spania si Anglia este programata pe 11 februarie, singura data disponibila in calendarul FIFA, dar nu mai poate avea loc pe Santiago Bernabeu din Madrid, deoarece acolo deja este stabilit amicalul Spaniei cu Turcia, de pe 28 martie. In aceste conditii, urmatoarea optiune este Valencia.