Presedintele LPF a fost la un pas sa fie batut de fanii rapidisti in tribuna oficiala, acestia reprosandu-i ca nu ii pedepseste pe stelisti
Derby-ul Rapid-Steaua s-a lasat din nou cu incidente, intalnirea fiind la un pas sa fie oprita, la putin timp de la start, la sase luni de la "scandalul bricheta".

De aceasta data, nu a mai fost vorba despre un razboi intre galerii, ci de un atac la tribuna oficiala. Declansat de fanii stelisti, care au aruncat petarde si torte spre sectorul VIP, starnind panica printre oamenii de fotbal care au asistat
la meci.

Conform regulamentului, indiferent cine provoaca incidentele, clubul gazda este sanctionat, pentru ca acesta trebuie sa asigure securitatea, inclusiv
prin controale corporale la intrarea in arena.

Cel mai sifonat a iesit Dumitru Dragomir, seful LPF, care a fost foarte aproape sa manance bataie de la fanii rapidisti de la tribuna 0. Acestia erau revoltati ca stelistii arunca cu petarde si torte spre ei si l-au gasit responsabil pe initiatorul "Legii Dragomir", cea care pedepseste comportamentul nelalocul lui al suporterilor.

Doi fani au fortat patrunderea spre tribuna VIP, unul chiar a reusit sa ajunga pana in preajma lui Mitica, dar a fost oprit sa il loveasca chiar de catre presedintele CA rapidist, Constantin Toma. Dragomir a parasit tribuna oficiala insotit de seful rapidist, dar a revenit dupa un sfert de ora, urmarind meciul fara probleme pana la sfarsit.

Dupa partida, Mitica s-a dat cocos. "Ati vazut ca am facut liniste in tribune, iar la televizor au spus ca am fugit din tribuna oficiala. Domnul Toma este mai tanar si nu a citit tot regulamentul si nici legea facuta de mine. Asa ca organizatorii trebuia sa faca controlul corporal la porti", a declarat seful LPF.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe