Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat dupa meciul cu Steaua ca actionarii Fathi Taher si George Copos nu au mai platit niciun ban la club de mai bine de o luna, iar jucatorii pregatiti de Jose Peseiro au evoluat fara prime in derby-ul cu Steaua, relateaza NewsIn.

"Stiam ca domnii Taher si Copos nu vor veni la meci, dar sunt sigur ca au urmarit meciul la televizor si le-au tinut pumnii baietilor. Cred ca pana la urma vor ajunge la o intelegere. S-au bagat foarte multi bani in vara la Rapid, dar nu s-a facut o evaluare corecta a cheltuielilor. Acum o luna s-a bagat ultimul ban la club. Baietii nu au avut nicio prima. Daca erau pe o pozitie de Cupa UEFA, luau si bani", a spus Zotta la Telesport.

Oficialul rapidist a mai afirmat ca situatia incerta de la nivelul conducerii clubului s-a simtit in evolutia jucatorilor giulesteni in partida cu Steaua: "Speram intr-o victorie care sa ne duca in fruntea clasamentului. Fiecare dintre cele doua echipe putea castiga meciul. Presiunea a fost mare pe jucatori, se vede ca sunt si ei afectati de situatia de la club. Am facut un joc slab, dar si asa puteam castiga".

Landul sau, Nicolae Manea a declarat ca dupa aspectul derby-ului, Steaua era o echipa de "batut": "Steaua a fost obosita, dar nici noi nu am avut prospetime. Steaua era de batut. Noi nu am fost motivati, ne-a fost frica putin de Steaua. Adversarii au asteptat greseala noastra, in rest nu au facut nimic. E un rezultat normal".

Presedintele CA de la Rapid, Constantin Toma, a afirmat ca l-a informat pe Dumitru Dragomir de incidentele de la stadionul Giulesti si a adaugat ca seful de la Liga va judeca acest caz si va lua masurile ce se impun: "I-am cerut domnul Dragomir sa ia masuri sa nu se intample cazul bricheta. Dumnealui va judeca acest caz si ce masuri se vor lua. Sper ca ati vazut cu totii de unde vin problemele Rapidului, sunt suficiente inregistrari video, iar forurile competente vor vedea cine sunt huliganii care au provocat acele incidente".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a sustinut ca nu el, ci comisiile abilitate vor lua masuri in privinta incidentelor de la stadionul Giulesti: "Am iesit din stadion si am facut liniste. Nu e treaba mea daca stadionul Rapid va fi suspendat. Comisiile abilitate vor lua masuri, nu eu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.