Oficialii formatiei Real Madrid au decis ca din iarna sa-l achizitioneze pe atacantul german al lui VfB Stuttgart, Mario Gomez, deoarece Van Nistelrooy este accidentat, iar Benzema poate ajunge la echipa spaniola cel mai devreme in vara, informeaza editia online de sambata a cotidianului AS, relateaza NewsIn

Gruparea din Primera Division considera ca Mario Gomez poate fi achizitionat din iarna pentru o suma intre 15 si 20 de milioane de euro, urmand ca transferul lui Benzema, de la Olympique Lyon, sa fie negociat pana in vara.

Oficialul lui Real Madrid, Predrag Mijatovic, a obtinut mai multe informatii de la spaniolul Miguel Angel Portugal, care l-a urmarit pe jucator. Gomez a fost considerat de publicatia Kicker cel mai bun fotbalist din sezonul 2007/2008 din Bundesliga, reusind sa inscrie 19 goluri in 25 de partide. Fotbalistul poate evolua pentru Real Madrid in Liga Campionilor deoarece a jucat la Stuttgart in Cupa UEFA.

Atacantul german de origini spaniole, coleg cu Ciprian Marica, evolueaza la VfB Stuttgart din sezonul 2004/2005, dupa ce mai mai jucat la echipa a doua a clubului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.