Echipa feminina de handbal Oltchim Rm. Valcea a fost invinsa vineri, in deplasare, scor 34-33 (15-13), de vicecampioana Rusiei, Lada Togliatti, in cel de-al doilea meci al Grupei C a Ligii Campionilor

Romancele au practicat in debutul meciului un joc ofensiv slab, reusind sa inscrie primul gol abia in minutul 6, prin Ramona Maier (scor 3-1). In minutul 20, aceeasi Ramona Maier a facut ca tabela de marcaj sa consemneze in premiera avantajul oaspetelor (10-9), iar Gabi Szuch l-a marit la faza urmatoare la doua goluri. Rusoaicele au practicat un joc foarte rapid si au avut o aparare agresiva, reusind sa inscrie in ultimele 5 minute de 4 ori consecutiv, stabilind scorul reprizei: 15-13.

Inceputul partii secunde a fost la fel de slab, Gruydeva stabilind in minutul 36 o diferenta neverosimila: 20-15. Pe parcurs, handbalistele de la Oltchim au fost mai atente in aparare si au echilibrat jocul, egaland in minutul 44 si reusind desprindrea la 3 goluri (28-25 min.51, gol Narcisa Lecusanu, din aruncare de la 7m).

Ultimele 9 minute au fost favorabile gazdelor, care au recuperat diferenta si au marcat golul victoriei in minutul 59, prin Muravyeva. Oltchim putea pleca din Rusia cu un punct daca Gabriella Szucs nu irosea o buna ocazie in final.

Pentru Oltchim au marcat: Lecusanu-10 goluri, Luca-7, Szucs, Manea si Maier-cate 4, Ardean-Elisei-3 si Avadanii-1, iar principalele marcatoare ale Ladei Togliatti au fost Bliznova-8 si Grudzeva-7 goluri.
Urmatoarea partida in Liga Campionilor pentru Oltchim este programata la data de 15 noiembrie, in deplasare, cu HC Podravka Koprivnica. In primul meci, Oltchim a castigat in fata lui Larvik, scor 33-29.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.