Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat vineri, la plecarea spre Timisoara, ca nu se teme de formatia lui Dusan Uhrin si a opinat ca ros-albii trebuie sa ramana lideri in Liga I si dupa acest meci, desi mai multi jucatori sunt accidentati

"Nu mi-e teama de acest meci, suntem pe primul loc si trebuie sa ramanem acolo. Avem multi jucatori accidentati, asta e ghinionul nostru, se mai intampla, dar e sansa celor care vor evolua in aceasta partida sa demonstreze ce pot. Nu imi fac griji, am incredere in ei", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul dinamovist a avut numai cuvinte de lauda la adresa publicului banatean si a formatiei locale: "Atmosfera de la Timisoara e una speciala, trebuie sa dam suta la suta pentru a obtine un rezultat bun, sa fim inteligenti. I-am vazut pe timisoreni jucand si la Galati, au o echipa omogena si practica un fotbal frumos".

Totusi, Rednic a tinut sa le raspunda conducatorilor clubului timisorean, care au spus ca dupa meciul direct se va vedea cine merita sa fie pe primul loc in clasament: "Vom vedea sambata cine e liderul. Acum ce sa facem, sa nu ne mai prezentam la meci? Cine e mai bun sa castige".

Dinamo a plecat spre Timisoara, vineri dupa-amiaza, cu o aeronava care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda. Din lotul deplasat de Mircea Rednic in Banat nu fac parte accidentatii Marius Niculae, Julio Cesar si Diabate. Impreuna cu ros-albii a plecat la Timisoara si finantatorul banatenilor, Ovidiu Tender.

Meciul FC Timisoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.