"Lewis a spus ca i-ar placea sa participe. Problema este ca echipa sa-i permita acest lucru, mai ales ca are un program foarte incarcat. Invitatia este deschisa, deoarece mai avem un loc in echipa F1 Racing Marea Britanie, alaturi de David Coulthard", a declarat vineri organizatorul evenimentului, Fredrik Johnsson, in cadrul unei conferinte de presa.

Pilotul englez a intrat in Formula 1 dupa ce Michael Schumacher s-a retras din activitate dupa ce a castigat 7 titluri de campion si 91 de curse. "Cu siguranta mi-ar fi de ajutor daca Lewis ar concura. Ne-ar ajuta foarte mult si am putea castiga", a spus Coulthard.

Cursa Campionilor se desfasoara la 14 decembrie, pe stadionul Wembley, unde este amenajat un circuit automobilistic. Evenimentul a luat fiinta in 1988, fiind fondat de fostul pilot Michele Mouton.

Editia de anul trecut a fost castigata de Germania, pentru care au concurat Schumacher si Sebastian Vettel.
Alti piloti din Formula 1 care si-au confirmat prezenta sunt australianul Mark Webber, englezul Jenson Button si compatriotul sau David Coulthard, care s-a retras recent din F1. Sebastien Loeb, castigator a cinci titluri mondiale la raliu, va concura alaturi de triplul campionul mondial la superbike Troy Bayliss.