Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, a declarat joi ca partida cu Poli Iasi, din etapa a 14-a a Ligii I, este foarte importanta in economia clasamentului, pentru ca ambele formatii se vor lupta pentru evitarea retrogradarii, transmite corespondentul NewsIn

"Jucam cu o echipa cu care ne vom bate pentru evitarea retrogradarii, iar din acest motiv meciul este foarte important. Si trebuie sa tinem cont ca Poli a castigat la Urziceni si a remizat la Cluj, cu CFR, doua din echipele puternice ale campionatului. Mi-as dori un meci frumos, spectaculos, cu goluri multe, dar sa inscriem si noi. La fel de frumos ar fi sa obtinem o victorie cu 1-0", a declarat Cristian Pustai.

Antrenorul sustine ca problemele financiare prin care trece clubul iesean nu vor constitui un avantaj pentru echipa sa, pentru ca in Liga I mai sunt si alte formatii care au probleme cu banii, doar ca "nu au strigat asa de tare ca moldovenii". Pustai a dezvaluit ca le-a transmis elevilor sai sa aiba mai multa rabdare in faza de constructie pentru a putea pune mai multe probleme adversarului. Tehnicianul mediesenilor nu va putea conta in meciul cu Poli Iasi pe Sabou si Falemi, ambii accidentati.

Partida dintre Gaz Metan Medias si Poli Iasi, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 14:00. Inaintea acestei partide, cele doua echipe sunt la egalitate in clasament, cu 12 puncte, ele fiind despartite de golaveraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.